zorgenhuis Rumst

osteopathie
osteopathie ruimte
kinesitherapie
oefenzaal kinesitherapie
wachtzaal 2de v
logopedie ruimte
logopedie
reflexie dorp

04 mei 2020

Beste patiênten,

Vanaf maandag 11 mei zullen wij de normale dienstverlening terug hervatten, dit al zeker voor de kinesitherapie en de osteopathie. Voor de andere disciplines neemt u best contact op met je behandelende therapeut.

Bij deze heropstart blijven wel de huidige beschermingsmaatregelen van kracht:

  • Breng een mondmasker mee, ook de therapeut draagt een mondmasker tijdens de behandeling.
  • Kom alleen en zeker niet te vroeg, probeer het gebruik van de wachtzaal te beperken. bij mooi weer mag je gerust buiten wachten, we vinden je wel!
  • Er is geen lectuur in de wachtzaal, indien gewenst breng je zelf iets mee.
  • desinfecteer je handen bij het betreden van de behandelruimte en bij het verlaten, er is handgel voorzien in de praktijk.
  • Hou voldoende afstand indien u toch een andere patiênt zou kruisen.

U kan deze week al terug contact opnemen om een afspraak in te plannen, we doen ons uiterste best om iedereen een plaatsje te geven in de nieuwe planning. Reeds gemaakte afspraken na 11 mei blijven gewoon gelden.

Dank voor uw medewerking en begrip,

Walter & team

18 maart 2020

Beste patiënten,

Gezien de strengere maatregelen die de regering heeft uitgeschreven en die vanaf vandaag in voege treden, zijn we genoodzaakt om onze praktijk te sluiten voor niet dringende behandelingen. Dit om de verspreiding van het COVID 19 virus zo veel mogelijk te beperken, dit in het belang van uw en onze gezondheid.

We blijven wel beschikbaar voor noodzakelijke en dringende interventies, dit zowel in de kinesitherapie (Kris) als de osteopathie (Walter). Twijfelt u of uw problematiek valt onder deze dringende interventies, neem dan gerust contact met ons op en wij toetsen dit aan de hand van enkele gerichte vragen. Deze behandelingen gebeuren onder strenge hygiënemaatregelen, we vragen om zoveel als mogelijk alleen te komen en niet te lang voordien in de wachtzaal plaats te nemen. Ben je wat vroeger, wacht dan in de wagen of in de buitenlucht.

De diensten logopedie en psychologie blijven wel volledig gesloten, uw behandelende therapeut blijft wel bereikbaar voor advies en eventuele hulp op afstand.

Uiteraard kan u zich reeds aanmelden voor therapie in meer veilige tijden, we plaatsen u dan op een wachtlijst om in te plannen in de agenda volgens het principe “first come, first served”.

Hopelijk kunnen we jullie snel al onze zorgen heraanbieden en houden we het allemaal zo veilig mogelijk, zorg goed voor jezelf en je gezinsleden!

Walter & team

Wij danken jullie voor de nodige medewerking,

Nina, Yentl, Jolien, Lotte , Sanne, Kris en Walter